Ακυρώνεται η έκθεση Athens Flying Week 2020 λόγω κορωνοϊού

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Viva στο support@viva.gr και να επιλέξουν είτε την επιστροφή του ποσού είτε τη μεταφορά του εισιτηρίου για το 2021.

Η φετινή αεροπορική έκθεση Athens Flying Week, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, ακυρώνεται «λόγω των ανυπέρβλητων εμποδίων που προκαλεί η πανδημία του COVID-19», όπως ανακοίνωσε η οργανωτική επιτροπή.

«Η Athens Flying Week στηρίζεται σε ένα ευρύ φάσμα εργαζομένων και μέσων, όπως τα μεταγωγικά αεροσκάφη και τα πληρώματά τους, διασώστες και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και σε ένα σημαντικό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που αυτήν την περίοδο προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Δυστυχώς, οι πρωτοφανείς υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από την ακύρωση του φετινού Air Show. Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Viva στο support@viva.gr και να επιλέξουν είτε την επιστροφή του ποσού είτε τη μεταφορά του εισιτηρίου για το 2021», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εταίρους μας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, τις Πολεμικές Αεροπορίες των κρατών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, τους ιδιώτες αεροπόρους, τα πληρώματα, τους μηχανικούς, και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, την οικογένεια της Athens Flying Week, για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια», καταλήγει η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.