Ακυρώθηκε λόγω σεισμού το διάγγελμα Μητσοτάκη στις 3μμ για τον κορωνοϊό

Ακυρώθηκε λόγω σεισμού το διάγγελμα Μητσοτάκη στις 3μμ για τον κορωνοϊό
Γυναίκα περπατάει μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν θα μεταδοθεί στις 3μμ το διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό λόγω του σεισμού.

Λόγω του ισχυρού σεισμού 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη Σάμο ο οποίος έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και στην Αττική, το προγραμματισμένο τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν θα μεταδοθεί στις 3μμ.

Σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου θα υπάρξει νέα ώρα μετάδοσης σήμερα Παρασκευή.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνόταν σήμερα, στις 15:00, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται πως στις 18:00, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης που ενεργοποιεί η κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα εξειδικεύσει τα μέτρα που θα εφαρμοστούν, και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης θα αναλύσει τα υγειονομικά δεδομένα.