Ακόμα ένας παίχτης στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Ακόμα ένας παίχτης στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας


Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Άνοιγμα και στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, με την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για επαγγελματικούς πελάτες, πρόκειται να πραγματοποιήσει η εταιρεία ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την τροποποίηση του καταστατικού της, σε συνέχεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, που ενέκριναν την επέκταση του σκοπού της και τη δραστηριοποίησή της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία προμηθεύει φυσικό αέριο σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και 8.000 επιχειρήσεις, επιτυγχάνοντας διείσδυση μεγαλύτερη του 56% στις περιοχές που εξυπηρετεί.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2018, με το άνοιγμα της αγοράς της ενέργειας, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από εναλλακτικές λύσεις ενέργειας. Το άνοιγμα της εταιρείας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας είχε προαναγγείλει τον περασμένο

Δεκέμβριο ο γενικός διευθυντής της «Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας», Φεντερίκο Ρέγκολα (Federico Regola), λέγοντας χαρακτηριστικά: “Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να μπούμε στο κομμάτι της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς η ΕΝΙ έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό” (σ.σ. από το 2000 στην Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης Α.Ε. συμμετέχουν κατά 51% η ΔΕΠΑ και κατά 49% ως ξένος στρατηγικός επενδυτής η ΕΝΙ, ασκώντας και το μάνατζμεντ).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ