Ακόμη έξι μήνες θα ισχύσει ο χαμηλός ΦΠΑ σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο

Ακόμη έξι μήνες θα ισχύσει ο χαμηλός ΦΠΑ σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο
Υπάλληλοι του Δήμου τοποθετούν σωσίβια σε φορτηγό, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, στη Μυτιλήνη. 14.000 σωσίβια μεταναστών και προσφύγων που αποβιβάσθηκαν σε ακτές της Λέσβου, ταξιδεύουν σήμερα στο Βερολίνο προκειμένου να δημιουργήσει με αυτά ο γνωστός παγκόσμια εικαστικός και ακτιβιστής Άϊ Γουέϊ Γουέϊ ένα καλλιτεχνικό έργο. «Ένα έργο που όπως χαρακτηριστικά είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, θα έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας, αναφορικά με το έγκλημα που συντελείται καθημερινά στο Αιγαίο, από τους αδίστακτους διακινητές». Τα σωσίβια τα χορήγησε στον εικαστικό καλλιτέχνη ο Δήμος Λέσβου που έχει συγκεντρώσει από ακτές του νησιού εκατοντάδες χιλιάδες τέτοια. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Παράταση έξι επιπλέον μηνών δόθηκε για τον τον χαμηλό ΦΠΑ στα πέντε νησιά, τα οποία σηκώνουν το βάρος της μεταναστευτικής κρίσης.

Παράταση έξι επιπλέον μηνών δόθηκε για τον τον χαμηλό ΦΠΑ στα πέντε νησιά Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο, τα οποία σηκώνουν το βάρος της μεταναστευτικής κρίσης.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία ο χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ ύψους 17% για τα πέντε νησιά θα ισχύσει μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2019.