Alba Executive MBA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αποκλειστικά για διευθυντικά στελέχη συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά

Alba Executive MBA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αποκλειστικά για διευθυντικά στελέχη συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά
Το ανανεωμένο πρόγραμμα στοχεύει στην πνευματική και επαγγελματική ανάπτυξη και συνδυάζει, μεταξύ άλλων, αρχές στρατηγικής, ψηφιακού μετασχηματισμού, μαθήματα ηγεσίας και καινοτομίας, με την καθοδήγηση από καθηγητές προερχόμενους από κορυφαίες σχολές business του εξωτερικού.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, ξεκινά την τέταρτη τάξη του τον Σεπτέμβριο 2020.  Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για όλα όσα προσφέρει το πρόγραμμα στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Κτήριο Διοίκησης του Alba, Ξενίας 10, Πλατεία Μαβίλη, 1ος όροφος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε διευθυντικά στελέχη, με τουλάχιστον 10 χρόνια προϋπηρεσίας, και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία με έμφαση στις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και στόχο την αλλαγή του τρόπου σκέψης, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται στην αγγλική γλώσσα, δύο σαββατοκύριακα ανά μήνα, με συνολική διάρκεια τους 20 μήνες. Οι καθηγητές του προγράμματος προέρχονται από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το Harvard, το Wharton, το LBS και το INSEAD, ενώ ο κύκλος σπουδών περιλαμβάνει και ταξίδι στο εξωτερικό, σε συνεργασία με κορυφαίο πανεπιστήμιο.

Η πρωτοπορία του προγράμματος έγκειται στα εξής χαρακτηριστικά:

  • Στη δομή: Το περιεχόμενο του προγράμματος ξεδιπλώνεται μέσα από πέντε στρατηγικές θεματικές ενότητες, τις «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», τις «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», την «Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων» και  «Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και την «Ανανέωση της Επιχείρησης». Όλες οι ενότητες εξετάζουν τα ζητήματα υπό το πρίσμα της Στρατηγικής και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  • Στην έμφαση σε μαθήματα Ηγεσίας και Καινοτομίας. Επιπλέον, εξειδικευμένοι καθηγητές του Alba παρακολουθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος τους συμμετέχοντες και την εξέλιξή τους, μέσω της διαδικασίας του coaching.
  • Στη δημιουργία ενός δικτύου επαγγελματικών επαφών. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ύστερα από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και με ουσιαστικό κριτήριο την επαγγελματική τους πορεία και καταξίωση.

Το Alba Executive MBA θα παρουσιάσουν ο ακαδημαϊκός διευθυντής, Κυριάκος Κυριακόπουλος, και η διευθύντρια του προγράμματος, Αντωνίνα Καλκαβούρα ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους μελλοντικούς συμφοιτητές τους.

Για την παρουσίαση της Πέμπτης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση της θέσης τους εδώ ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alba EMBA μπορούν να βρουν εδώ και εδώ