Αλλαγή σελίδας για τον Θεοδόση Μιχαλόπουλο στη Microsoft

Αλλαγή σελίδας για τον Θεοδόση Μιχαλόπουλο στη Microsoft
Ο επικεφαλής της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας ανακοίνωσε τη νέα πορεία στην καριέρα του στη Microsoft Βρετανίας μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn.

Την αποχώρησή του από το τιμόνι της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας και το νέο ξεκίνημα ως Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της τεχνολογικής εταιρείας στη Μ. Βρετανία, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο LinkedIn ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος.

Ο επί τέσσερα χρόνια Γενικός Διευθυντής της Microsoft στην Ελλάδα, έκανε έναν σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πώς η Microsoft προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία καθώς και στην οριστικοποίηση της μεγάλης επένδυσης για τη δημιουργία κέντρων δεδομένων στη χώρα μας.

Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο της Microsoft ως επιταχυντής στον τομέα της επανεκπαίδευσης και ενίσχυσης των ικανοτήτων του εργασιακού δυναμικού, με περισσότερες από 40.000 εκπαιδεύσεις στελεχών και επαγγελματιών στο πλαίσιο του προγράμματος GRforGrowth, αλλά και στο έργο της Microsoft για την ψηφιακή «αναβίωση» της Αρχαίας Ολυμπίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεοδόσης Μιχαλόπουλος (Microsoft): Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η μεγαλύτερη επανάσταση μετά το Ίντερνετ

Θεοδόσης Μιχαλόπουλος στο Fortune Greece: Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τη Microsoft και το οικοσύστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα