Αλλαγή «σκυτάλης» στη διοίκηση της Kosmocar

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Αντώνης Μαυριδόγλου. 

Ο Αντώνης Μαυριδόγλου αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Kosmocar μετά τις διοικητικές αλλαγές που προέκυψαν πριν λίγες ώρες.

Επίσης, ο Στήβεν Σίρτης αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου των μετόχων καθώς επίσης και τη θέση αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Στο νέο του ρόλο, ο Στήβεν Σίρτης θα είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων των μετόχων. Στη διάρκεια της δεκαπενταετούς θητείας του στην Kosmocar, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μαυριδόγλου, είναι διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς, έχει 30 έτη εμπειρίας σε εταιρείες πετρελαιοειδών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξή τους, διαμορφώνοντας νέα καταναλωτικά πρότυπα σε πολλές κατηγορίες. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. διαφόρων εταιρειών και συνδέσμων, όπως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).