Αλλαγή στο «τιμόνι» της British American Tobacco Hellas

Αλλαγή στο «τιμόνι» της British American Tobacco Hellas

Ο Gianpiero Pazzanese ανέλαβε καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της καπνοβιομηχανίας.

Ο Τζιανπιέρο Πατζανέζε (Gianpiero Pazzanese) ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της British American Tobacco Hellas.

Ο κ. Πατζανέζε θα έχει την ευθύνη για την παρουσία της British American Tobacco στις αγορές της Ελλάδας, της Μάλτας, της Κύπρου και του Ισραήλ.

Ο κ. Πατζανέζε εντάχθηκε στο δυναμικό της British American Tobacco στην Ιταλία το 2005 και δύο χρόνια αργότερα έγινε μέλος της Διοικητικής Ομάδας στη χώρα. Τα τελευταία τρία χρόνια διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της British American Tobacco στη Δυτική Ευρώπη από τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή.

Ο Όμιλος British American Tobacco Group plc. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως, με χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ξεπερνάει τα 200 εμπορικά σήματα και διατίθενται σε περισσότερες από 180 χώρες. Στα προϊόντα της British American Tobacco Hellas συγκαταλέγονται τα τσιγάρα Prince, Dunhill, Peter Stuyvesant, Lucky Strike, Pall Mall κ.λπ., καθώς και προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα, ανάμεσα στα οποία τα brands Lucky Strike, Craven and Pall Mall.