Αλλάζει από σήμερα το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Αλλάζει από σήμερα το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας
Ένας άντρας με προστατευτική μάσκα περνά μπροστά από ένα μαγαζί με Χριστουγενιάτικη διακόσμηση στην οδό Αθηνάς, καθώς συνεχίζεται το λόκντάουν λόγω κορονοϊού, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι το ωράριο δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το διάστημα 13 Δεκεμβρίου - 7 Ιανουαρίου 2021.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου παρατείνονται οι περιορισμοί κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, από σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021 απαγορεύονται οι μετακινήσεις από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ διατηρείται και η αποστολή sms για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

«Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις» ξεκαθάρισε ο Στέλιο Πέτσας τονίζοντας οτι «εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ».

Σημειώνεται επίσης ότι η υποχρεωτική προληπτική καραντίνα για όσους ταξιδεύουν προς την Ελλάδα από το εξωτερικό, από τις 18 Δεκεμβρίου ως τις 7 Ιανουαρίου θα έχει διάρκεια 3 ημέρες, μετά την αναθεώρηση και επικαιροποίηση της αρχικής οδηγίας των 10 ημερών.

Δείτε ακόμα: Με αντιδράσεις και ανησυχίες κάνει πρεμιέρα το click away