Άλλη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αθλητής της χρονιάς σε όλα τα σπορ των ΗΠΑ (Βίντεο)

Άλλη μια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Αθλητής της χρονιάς σε όλα τα σπορ των ΗΠΑ (Βίντεο)
epa07375504 Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo of Greece reacts to a question at Media Day during the All Star Weekend at the Bojangles' Coliseum in Charlotte, North Carolina, USA, 16 February 2019. EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μετά το βραβέιο του MVP στο NBA, ο Έλληνας αθλητής συνεχίζει να σαρώνει.

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, που διοργάνωσε το ESPN, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέλαβε το βραβείο του «Αθλητή της Χρονιάς», προσθέτοντας με αυτό τον τρόπο άλλη μία πολύ σημαντική προσωπική διάκριση στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Ο Giannis, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής σε όλα τα σπορ στις ΗΠΑ, στην κορύφωση μίας σεζόν που ήταν αναμφισβήτητα η κορυφαία της καριέρας του (αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος), εμφανίστηκε πάρα πολύ χαρούμενος, αυτή την φορά δεν έκλαψε και είχε όρεξη για χιούμορ. Στις πρώτες του δηλώσεις, μάλιστα, είπε πως «αυτή την φορά δεν πρόκειται να βάλω τα κλάματα» προκαλώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

«Αυτός ο λόγος δεν θα είναι σαν αυτός που έβγαλα όταν πήρα το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κερδίσω ένα τέτοιο βραβείο. Αυτό δείχνει πως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις στα όνειρά σου κάτι σαν αυτό μπορεί να συμβεί», τόνισε ο σταρ του Μιλγουόκι και συνέχισε:

«Πάνω από όλους ευχαριστώ τον Θεό, που με ευλόγησε για να κάνω αυτό που πάντα ήθελα. Με ευλόγησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε στην θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ, κάνοντας αυτό που αγαπάω, εκπληρώνοντας το όνειρό μου.

Την οικογένειά μου, τα αδέλφια μου, τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου. Σας ευχαριστώ που με προσέχατε όλη την σεζόν και μου αντέξατε. Σας αγαπάω μέχρι θανάτου.

Τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι, την η χώρα μου, τους οπαδούς, σας αγαπώ όλους. Ελπίζω αν συνεχίσω να δουλεύω τόσο σκληρά θα έρθουν κι άλλα βραβεία».