Alpha Bank: Καλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα στα ετήσια βραβεία Global Private Banking Awards 2020

Alpha Bank: Καλύτερη ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα στα ετήσια βραβεία Global Private Banking Awards 2020

H καλύτερη τράπεζα στον τομέα του private banking στην Ελλάδα αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων “Global Private Banking Awards 2020” που διοργανώνουν οι διεθνούς κύρους εκδόσεις “Professional Wealth Management (PWM)” και “The Banker” του ομίλου Financial Times.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Private Banking της Alpha Bank, οι οποίες απολαμβάνουν σταθερά της εμπιστοσύνης των πελατών της τράπεζας, καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, αναδεικνύει τη δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και τη διαρκή αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των Υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας, ακόμη και υπό τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας Covid-19.

Οι βραβεύσεις ανακοινώθηκαν πρόσφατα μέσω διαδικτυακών τελετών απονομής βραβείων. Τα “Global Private Banking Awards” των “PWM” και “The Banker” βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Της αξιολόγησης των στοιχείων επιμελείται επιτροπή που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.