Alpha Bank: Online εγγραφή στο e-Banking και για επιχειρήσεις

Alpha Bank: Online εγγραφή στο e-Banking και για επιχειρήσεις
  Η δυνατότητα online εγγραφής στο e-Βanking της Alpha Bank παρέχεται σε όλες τις ατομικές επιχειρήσεις καθώς και στις επιχειρήσεις με έναν νόμιμο εκπρόσωπο, εφόσον είναι ήδη πελάτες.

Online εγγραφή στο e-Βanking της Alpha Bank με τη μέγιστη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν και οι Επιχειρηματίες Πελάτες της Τράπεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία της Alpha Bank, πρωτοποριακή για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, παρέχει στις επιχειρήσεις άμεση πρόσβαση στην ψηφιακή πλατφόρμα της Τράπεζας χωρίς να απαιτείται επίσκεψη του νόμιμου εκπρόσωπου σε Κατάστημα.

Η διαδικασία της online εγγραφής ολοκληρώνεται με τρία απλά βήματα (ταυτοποίηση – επιβεβαίωση στοιχείων – δημιουργία Username και Password) και αμέσως μετά ο Πελάτης μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το e-Banking για Επιχειρήσεις πραγματοποιώντας ευρύ φάσμα συναλλαγών, όπως εξόφληση λογαριασμών, καρτών και δανείων, πληρωμές προμηθευτών και μισθοδοσία του προσωπικού.

«Στην Alpha Bank επενδύουμε με συνέπεια στην ψηφιακή τεχνολογία, βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία των Πελατών μας και διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο ψηφιακής τραπεζικής μας. Με τη νέα υπηρεσία online εγγραφής στο e-Βanking, εμπλουτίζουμε τις δυνατότητες ηλεκτρονικών συναλλαγών που προσφέρουμε στις Επιχειρήσεις, συμπληρώνοντας άλλες καινοτόμες υπηρεσίες που ήδη παρέχονται μέσω e-Banking, όπως η online ανανέωση νομιμοποιητικών εγγράφων, η ηλεκτρονική αίτηση εκταμίευσης από αλληλόχρεο λογαριασμό δανείου και η πρόσβαση στα e-statements των POS», αναφέρει ο Διευθυντής Ψηφιακών Δικτύων της Alpha Bank, Σωτήρης Κυριάκος.

Η δυνατότητα online εγγραφής στο e-Βanking της Alpha Bank παρέχεται σε όλες τις ατομικές επιχειρήσεις καθώς και στις επιχειρήσεις με έναν νόμιμο εκπρόσωπο, εφόσον είναι ήδη Πελάτες της Τράπεζας, δηλαδή διαθέτουν εταιρικό λογαριασμό καταθέσεων στην Alpha Bank έχοντας υποβάλει νομιμοποιητικά έγγραφα σε ισχύ, και είναι ενεργοί χρήστες του e-Banking Ιδιωτών ή διαθέτουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα έκδοσης Alpha Bank.