Aluminco: Αργυρός χορηγός στην εκδήλωση του διακεκριμένου Ισπανού Αρχιτέκτονα Juan Herreros και υποστηρικτής των Αρχιτεκτόνων

Aluminco: Αργυρός χορηγός στην εκδήλωση του διακεκριμένου Ισπανού Αρχιτέκτονα Juan Herreros και υποστηρικτής των Αρχιτεκτόνων

Η Aluminco προάγει την ποιοτική αρχιτεκτονική και στηρίζει την προβολή του έργου των αρχιτεκτόνων. Σ’ αυτό το πλαίσιο υπήρξε από τους μεγαλύτερους χορηγούς της διάλεξης του διακεκριμένου και πολυβραβευμένου Ισπανού αρχιτέκτονα Juan Herreros, που πραγματοποιήθηκε από τον DOMa, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022.

Η ελληνική βιομηχανία αλουμινίου Aluminco, έχει αναπτύξει δεσμούς άρρηκτα συνδεδεμένους με την αρχιτεκτονική κοινότητα. Δημιουργεί προϊόντα από αλουμίνιο με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που ανταποκρίνονται σε κάθε εφαρμογή κι αναδεικνύουν το έργο των αρχιτεκτόνων κι επιπλέον, ανταποκρίνεται σε ειδικές παραγγελίες, όταν της ζητηθούν.

Η εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους αρχιτέκτονες μηχανικούς με την εταιρεία είναι αμοιβαία. Η αρχιτεκτονική κοινότητα εμπιστεύεται την Aluminco επειδή προσφέρει μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού, ενώ η Aluminco σέβεται και υποστηρίζει το έργο των αρχιτεκτόνων, εκδηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της. Η πρόσφατη δράση στήριξης του αρχιτεκτονικού κόσμου, με την αργυρή χορηγία της διάλεξης του Juan Herreros, αποτελεί την κορωνίδα των ενεργειών υποστήριξης.

Η στήριξη της αρχιτεκτονικής κοινότητας αποδεικνύεται έμπρακτα από την Aluminco, μέσα από τη συνεργασία της με το εξειδικευμένο περιοδικό DOMa, που πραγματεύεται τη διαδικασία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Η Aluminco στηρίζει διαχρονικά τον αρχιτεκτονικό κόσμο και το έργο της DOMa, καθώς και το περιοδικό ΔΟΜΕΣ, που τέθηκε σε κυκλοφορία το 2005, με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής και τη διοργάνωση των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής. Με σκοπό την τροφοδότηση του δημόσιου διαλόγου για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, ο DOMa διοργανώνει ημερίδες που απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της Aluminco.

Ακόμη, τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει η Aluminco με τους αρχιτέκτονες, αποδεικνύει η ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε ειδικές σχεδιαστικές λύσεις , που πιθανόν να της ζητηθούν.  Οι εξατομικευμένες λύσεις, όχι μόνο διαμορφώνουν την ιδιαιτερότητα μιας κατασκευής, αλλά μπορούν να την «απογειώσουν».  Τα premium συστήματα αλουμινίου Skyline της Aluminco, αποτελούν ένα σύγχρονο εργαλείο που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές και σύγχρονες εφαρμογές των αρχιτεκτόνων.