Η Amazon σας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της

Η Amazon σας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της

Έχετε ακούσει και διαβάσει πολλά για τις αποθήκες της Amazon. Τώρα μπορείτε να τις δείτε από κοντά.

Κανονικά δεν έχει και πολλά πράγματα να δεις σε μια αποθήκη. Ράφια παντού, γεμάτα με κουτιά και προϊόντα, υπάλληλοι να πηγαινοέρχονται, ανυψωτικά μηχανήματα, τίποτα που να προκαλεί συγκίνηση όπως π.χ. η επίσκεψη σε ένα εργοστάστιο κατασκευής αεροσκαφών.

Όμως, όταν πρόκειται για τις αποθήκες της Amazon -ειδικά μετά την αρνητική δημοσιότητα που είχε η εταιρεία με αφορμή καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας σε εκείνες της Γερμανίας- πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα σπεύσουν να κλείσουν μια θέση τώρα που ο -συνήθως μυστικοπαθής- ιδιοκτήτης Τζεφ Μπέζος ανοίγει τις πόρτες τους για το κοινό.

Στην ειδική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε μπορεί όποιος επιθυμεί να κλείσει μια θέση για επίσκεψη σε έξι -από τα 37 συνολικά- fulfillment centers (όπως τα αποκαλούν) στις ΗΠΑ. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται την πρώτη και την τρίτη Τρίτη κάθε μήνα, με τις πρώτες να αναμένονται μέσα στον Μάιο.

Η ιστοσελίδα ξεκίνησε να δέχεται κρατήσεις πριν από τρεις μέρες και ήδη κάποια κέντρα, όπως του Φοίνιξ στην Αριζόνα είναι κλεισμένα μέχρι τον Μάιο του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα συσκευή streaming από την Amazon

Τι λένε στα μίτινγκ ο Τζεφ Μπέζος και ο Έλον Μασκ;

Amazon: Δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον επιθυμεί να παραιτηθεί

Καλησπέρα τρισδιάστατο κινητό