Amethyst Selene Suites: O ανεξερεύνητος παράδεισος στις ακτές του Ιονίου συστήνει μια ασύγκριτη εμπειρία φιλοξενίας δίπλα στο κύμα

Amethyst Selene Suites: O ανεξερεύνητος παράδεισος στις ακτές του Ιονίου συστήνει μια ασύγκριτη εμπειρία φιλοξενίας δίπλα στο κύμα
Συνώνυμο της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και της γνήσιας ηρεμίας, το Amethyst Selene Suites συστήνει ένα νέο concept διακοπών.

Συνδυάζοντας την ηρεμία και την πολυτέλεια με τη μαγευτική πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο, το Amethyst Selene Suites, προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια μοναδική εξόρμηση για απόλυτη χαλάρωση στην αδάμαστη ομορφιά της Πάλαιρου στα παράλια του Ιονίου.  Άνετοι χώροι, σύγχρονες παροχές και η ειδυλλιακή τοποθεσία συνθέτουν ένα καταφύγιο αληθινής αναζωογόνησης και κοσμοπολίτικης αύρας.

Αφεθείτε σε μια όαση γαλήνης & πολυτέλειας

Το Amethyst Selene Suites δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να μοιραστούν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με το άλλο τους μισό, καθώς χαλαρώνουν με απόλυτη ιδιωτικότητα. Καθεμία από τις τέσσερις σουίτες 30 τ.μ. που διαθέτει, παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες για μια εμπειρία συνυφασμένη με την κομψότητα και την άνεση. Χτισμένες πάνω στη θάλασσα, οι σουίτες έχουν κρεβατοκάμαρα, δύο μπάνια και κουζίνα κάνοντας κάθε διαμονή πραγματικά ξεχωριστή. Η υψηλή αισθητική και ο κομψός σχεδιασμός, προσθέτουν μια αίσθηση ηρεμίας και ανανέωσης σε κάθε χώρο, η οποία ενισχύεται από τους ήπιους χρωματικούς τόνους που ταυτίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον. Η πανοραμική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου ταξιδεύει τον νου, ενώ η ιδιωιτική πισίνα και η βεράντα της σουίτας γίνονται τα αγαπημένα σημεία για καλοκαιρινή ραστώνη κάτω από τον ζεστό ήλιο. Ακόμη, για τους ταξιδιώτες που αναζητούν την τελειότητα σε κάθε απόδραση, οι υπηρεσίες spa και room service υπόσχονται να αποζημιώσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Γαστρονομικές προτάσεις με άρωμα παράδοσης

 Η γαστρονομία συμπληρώνει τη συνολική εμπειρία, μυώντας τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι με αγνές πρώτες ύλες και γεύσεις που παρασύρουν όλες τις αισθήσεις. Το Paleros Yacht Club γίνεται το αγαπημένο σημείο συνάντησης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας από σνακ και πιάτα από την ελληνική και την ιταλική κουζίνα μέχρι signature κοκτέιλ για ξεχωριστές βραδιές δίπλα στη θάλασσα. Ακόμη, στο Roubi’s Corner οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα όσο απολαμβάνουν κοκτέιλ και premium ποτά.

Η αδάμαστη ομορφιά της Πάλαιρου

Εύκολα προσβάσιμη, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου από στεριά, θάλασσα και αέρα, η Πάλαιρος, στη βορειοδυτική ακτή της Αιτωλοακαρνανίας, είναι ένας επίγειος παράδεισος που αξίζει κανείς να εξερευνήσει. Μόλις μια ανάσα από τα νησάκια του Ιονίου, που αποτελούν πόλο έλξης για σημαντικές προσωπικότητες διεθνώς, αποπνέει έναν κοσμοπολίτικο αέρα, διατηρώντας ταυτόχρονα ανόθευτη την ομορφιά του τοπίου και την αίσθηση απόλυτης γαλήνης. Είναι η ιδανική αφετηρία για αποδράσεις στο Ιόνιο, καθώς και για περιπλανήσεις με σκάφος ή οδικώς σε γειτονικούς προορισμούς. Είτε είστε λάτρεις της περιπέτειας είτε ονειρεύεστε στιγμές ασύγκριτης χαλάρωσης, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση. Από πεζοπορία στα Ακαρνανικά Όρη και εξερεύνηση μυστικών παραλιών στο κοντινό Μεγανήσι, τον Σκορπιό ή τη Λευκάδα, έως αποδράσεις στην Πρέβεζα ή τη μαγευτική Κορωνησία και στιγμές ανεμελιάς κάτω από τον ζεστό ήλιο στον ιδιωτικό σας παράδεισο, κάθε στιγμή στην Πάλαιρο μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Συνώνυμο της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και της γνήσιας ηρεμίας, το Amethyst Selene Suites συστήνει ένα νέο concept διακοπών απόλυτα συνδεδεμένο με την αυθεντικότητα του προορισμού, την πολυτέλεια και τη χαλάρωση. Καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου ταξιδιώτη αναδεικνύεται σε έναν προορισμό που ταξιδεύει σώμα και πνεύμα, προσκαλώντας σε μια ανεπανάληπτη απόδραση στο Ιόνιο.