Αναγκαστική προσγείωση και επιπλέον έλεγχος σε επιβάτη της Aegean

Αναγκαστική προσγείωση και επιπλέον έλεγχος σε επιβάτη της Aegean
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Σε ανακοίνωσή της η ελληνική αεροπορική εταιρία σημειώνει πως δεν προέκυψε κάτι από τον έκτακτο έλεγχο και το αεροσκάφος συνέχισε κανονικά την πτήση του.

Αναγκαστική προσγείωση σε αεροσκάφος της Aegean πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στην πτήση A3 688 από την Αθήνα, με κατεύθυνση τη Μαδρίτη. Οι υπεύθυνη της αεροπορικής εταιρίας ζήτησαν από τον κυβερνήτη να προσγειώσει το αεροπλάνο στο πλησιέστερο αεροδρόμιο. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκα «Palma de Mallorca Airport», όπου έγιναν οι έκτακτοι έλεγχοι ασφαλείας στο αεροσκάφος και στους επιβάτες, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και το αεροσκάφος αναχώρησε από την Μαγιόρκα για την Μαδρίτη, τελικό προορισμό της πτήσης.

H ανακοίνωση της εταιρείας
Η AEGEAN σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ενημερώθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την ανάγκη επιπλέον ελέγχου σε επιβάτη που επέβαινε στην πτήση A3 688 από Αθήνα προς Μαδρίτη. Με βάση την πληροφορία αυτή, η AEGEAN έδωσε οδηγίες στον κυβερνήτη της πτήσης να προσγειώσει το αεροπλάνο στο πλησιέστερο αεροδρόμιο. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκα «Palma de Mallorca Airport», όπου έγιναν οι έκτακτοι έλεγχοι ασφαλείας στο αεροσκάφος και στους επιβάτες, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και το αεροσκάφος αναχώρησε από την Μαγιόρκα για την Μαδρίτη, τελικό προορισμό της πτήσης.