Ανακαλύψτε το νέο εργαλείο του Instagram για να «τεστάρετε» τους φίλους σας

Ανακαλύψτε το νέο εργαλείο του Instagram για να «τεστάρετε» τους φίλους σας
Η νέα δυνατότητα «Κουίζ» είναι διαθέσιμη σε iPhone και Android.

Το Instagram έχει προσθέσει ένα νέο αυτοκόλλητο «Κουίζ» στα stories έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τεστάρουν τους φίλους τους με διάφορες ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων. Οι ακόλουθοι από την πλευρά τους επιλέγουν μια απάντηση και βλέπουν αν είναι σωστή ή όχι.

Αντί να εμφανίζονται στο feed για πάντα, τα stories μοιράζονται με τους ακολούθους των χρηστών για μόλις 24 ώρες πριν εξαφανιστούν- εκτός και αν οι χρήστες τα αποθηκεύσουν στα προφίλ τους. Τα stories μπορούν να επεξεργαστούν με φίλτρα και emoji που τοποθετούνται πάνω σε φωτογραφίες και βίντεο. Αυτοκόλλητα όπως hashtag, πληροφορίες τοποθεσίας και τραγούδια, μπορούν επίσης να προστεθούν.

Το νέο αυτοκόλλητο «Κουίζ» του Instagram είναι διαθέσιμο σε iPhone και Android. Για να το βρείτε, δημιουργήστε μια ιστορία, πηγαίνετε στην καρτέλα Αυτοκόλλητα και επιλέξτε το Κουίζ στην αριστερή στήλη.

Οι χρήστες που δεν έχουν αποφασίσει τι θα ρωτήσουν, αλλά θέλουν να δοκιμάσουν το Κουίζ μπορούν να πατήσουν τα δύο ζάρια στο κάτω μέρος της οθόνης Κουίζ για να μοιραστούν τυχαίες ερωτήσεις που το Instagram έχει δημιουργήσει, όπως για παράδειγμα, το «τι είναι αυτό που με κάνει χαρούμενο;».