Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Matrix
epaselect epa07638138 Canadian-American actor Keanu Reeves appears on stage to present to the new game franchise 'Cyberpunk 2077' during the Microsoft Microsoft Xbox 2019 Briefing at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 09 June 2019. This event occured ahead of the Electronic Entertainment Expo (E3) which runs from 11 to 13 June 2019. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η εμβληματική ταινία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη 18 χρόνια μετά.

Το 2019 σε λίγες ημέρες θα είναι παρελθόν και η Warner Bros, προχώρησε σε ανακοινώσεις για τον προγραμματισμό που κάνει για τα πρώτα χρόνια της επόμενης δεκαετίας. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η τέταρτη ταινία του Matrix με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου του 2021, δηλαδή 18 χρόνια μετά την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2003.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει η Lana Wachowski που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σε εκείνη την ημερομηνία έχει οριστεί και η πρεμιέρα του 4ου John Wick, αλλά όπως σημειώνει το Winter is Coming κάποια αλλαγή θα γίνει μέχρι τότε, ώστε να μην πέσουν οι δύο ταινίες του Κιάνου Ριβς η μία πάνω στην άλλη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και την τύχη που θα έχει η ταινία του Flash, με τον Ezra Miller. Αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, τώρα δόθηκε νέα ημερομηνία για την 1η Ιουλίου του 2022, με τον Andy Muschietti να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σε άλλες ειδήσεις, η Warner Bros. ξεκινάει τη νέα ταινία Mortal Kombat από το Μάρτιο του 2021 μέχρι την 15η Ιανουαρίου του 2021. Και δυστυχώς, απέσυρε από τον προγραμματισμό της την ταινία του Taika Waititi με το κλασικό anime Akira.