Ανακοινώθηκε η πρώτη συνεργασία της Μέγκαν Μαρκλ με την Disney

Ανακοινώθηκε η πρώτη συνεργασία της Μέγκαν Μαρκλ με την Disney
epa07826570 Meghan Markle, the Dutchess of Sussex, during ceremonies before Serena Williams of the US and Bianca Andreescu of Canada play in the women's final match on the thirteenth day of the US Open Tennis Championships the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 07 September 2019. The US Open runs from 26 August through 08 September. EPA/JUSTIN LANE Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ανακοινώθηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάζεται επισήμως με την Disney και το πρώτο πρότζεκτ έρχεται σε λίγες μέρες.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό επιβεβαιώνονται καθώς ανακοινώθηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάζεται επισήμως με την Disney. H Μέγκαν Μαρκλ συμμετέχει ως αφηγήτρια σε μια ταινία της Disney που καταγράφει το ταξίδι μιας οικογένειας ελεφάντων στην έρημο Καλαχάρι στη νότια Αφρική.

Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Μέγκαν Μαρκλ, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στις 31 Μαρτίου η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, Δούκισσα και Δούκας του Σάσσεξ θα εγκαταλείψουν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Μαρκλ ως «Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).

Η πρεμιέρα του φιλμ θα γίνει στις 3 Απριλίου και πρόκειται για ντοκιμαντέρ του Disneynature, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα streaming Disney+.

Αν και δεν είναι γνωστή η αμοιβή της Μέγκαν Μαρκλ, αυτό που έγινε γνωστό είναι πως όλη θα δοθεί για την ενίσχυση του οργανισμού άγριας ζωής Elephants Without Borders.

Στην πρεμιέρα που έγινε στο Λονδίνο, για το remake του The Lion King το καλοκαίρι του 2019, ο Πρίγκιπας Χάρι είχε καταγραφεί να μιλά με τον τότε επικεφαλής της Disney και να του περιγράφει την ιδέα πως η σύζυγός του θα μπορούσε να κάνει αφηγήσεις.

Το 2017, το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε στη Μποτσουάνα, μία από τις τρεις χώρες στην έρημο του Καλαχάρι, για να βοηθήσει τον οργανισμό Elephants Without Borders.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί, σύμφωνα με το Variety, την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους και τη μητριάρχη του, Gaia, μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα. Σύμφωνα με το Disney Plus οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν «ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο».

Η χρονική στιγμή της έναρξης της υπηρεσίας Disney +, η οποία ανακοίνωσε επίσης ότι η Νάταλι Πόρτμαν θα δανείσει τη φωνή της σε μια ταινία που ονομάζεται Dolphin Reef, θεωρείται ιδανική καθώς έρχεται σε μια περίοδο «εγκλεισμού» εκατομμυρίων ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.