Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουμουτσάκου

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουμουτσάκου

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι για την περιφέρεια Αττικής.

Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «180 μοίρες – η Αττική αλλάζει πρόσωπο» του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Κουμουτσάκου, και ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι που το απαρτίζουν.

«Με αρωγό την αυτοδιοικητική τεχνογνωσία που φέρνουν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και όλοι εσείς, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και με σημαντικό εφόδιο τη βαθιά ευρωπαϊκή γνώση, μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα. Το νέο και άφθαρτο μπορεί να επικρατήσει και θα επικρατήσει», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους και πρόσθεσε:

«Η πρώτη δέσμευση που αναλαμβάνω απέναντί σας είναι ότι είμαι και θα είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαμορφωθούν αληθινοί και πραγματικοί δεσμοί μιας κοινότητας ανθρώπων. Αυτούς τους στενούς και ουσιαστικούς δεσμούς τους οικοδομούμε μαζί. Είναι αυτοί που ανατρέπουν κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία».

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι στο Βόρειο Τομέα η εκπαιδευτικός Φωτεινή Βρύνα, στον Κεντρικό Τομέα ο δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγο Βασίλης Κορομάντζος, στον Ανατολικό Τομέα ο δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Παρασκευάς Ευαγγέλου, στον Δυτικό Τομέα ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, στον Νότιο Τομέα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος, στη Δυτική Αττική η αρχιτέκτων Κατερίνα Πιπιλή, στον Πειραιά ο δ/ντης της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά Κυριάκος Καλογεράκης, στις Νήσους ο δήμαρχος Πόρου Δημήτρης-Ανδρέας Στρατηγός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Ο Γιώργος Κουμουτσάκος υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής