Ανατρεπτική απόφαση: Αυτός είναι ο πιο sexy άντρας για το 2017

Ανατρεπτική απόφαση: Αυτός είναι ο πιο sexy άντρας για το 2017

Ποιος είναι ο τραγουδιστής τον οποίο κανείς δεν περίμενε να βρεθεί στη κορυφή της λίστας για φέτος.

Τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα social media του People βλέπαμε αρκετούς υποψήφιους για τον τίτλο του πιο sexy άντρα για το 2017. Ο τίτλος Sexiest Man Alive  έχει γίνει θεσμός για το περιοδικό και αυτή την χρονιά μάλλον εξέπληξε άπαντες η απόφαση.

Το εξώφυλλο του αγαπημένου περιοδικού κοσμεί ένας τραγουδιστής, τον οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε. Κι όμως, ο τίτλος του πιο sexy άντρα για την φετινή χρονιά πηγαίνει στον Blake Shelton! Ο τραγουδιστής της country σκηνής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας ως κριτής στο The Voice και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο 41χρονος όταν έμαθε τα νέα αντέδρασε απορώντας τι έχει συμβεί με τους ανθρώπους του People! «Ουάου! Επιλέξαμε κάποιον που είναι κάπως… συμμετρικός», είπε με χιούμορ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό.

Ο Shelton μπορεί να είχε αρχικά τους ενδοιασμούς του, όμως αυτή που τον έπεισε δεν ήταν άλλη από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Gwen Stefani. Η τραγουδίστρια επέμεινε να δεχτεί τον τίτλο λέγοντάς του: «Άκουσέ με, θα το μετανιώνεις για όλη σου τη ζωή αν δεν πάρεις αυτό το δώρο και δεν ζήσεις τη στιγμή».

Ένα από τα πιο sexy χαρακτηριστικά του τραγουδιστή δεν είναι άλλο από το χιούμορ του. Ο Shelton μετά λοιπόν τον τίτλο που κατέκτησε δεν παρέλειψε να τρολάρει τον καλό του φίλο και συνεργάτη στο The Voice, Adam Levine, o οποίος είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο του 2013.

Prepare to swoon while staring into the eyes of the #SexiestManAlive! ???

A post shared by People Magazine (@people) on

Πηγή: peoplegreece.com