Αγγλικός Τύπος για την ήττα στον τελικό: «Oh no! Not again»

Αγγλικός Τύπος για την ήττα στον τελικό: «Oh no! Not again»
England's coach Gareth Southgate speaks to England's midfielder Bukayo Saka after their loss in the UEFA EURO 2020 final football match between Italy and England at the Wembley Stadium in London on July 11, 2021. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) Photo: AFP
Τα πρωτοσέλιδα του αγγλικού Τύπου σχολίασαν την ήττα της χώρας τους στον τελικό του Euro 2020 απ' την Ιταλία και στάθηκαν κυρίως στην κατάρα της διαδικασίας των πέναλτι.

Τα πρωτοσέλιδα του αγγλικού Τύπου σχολίασαν την ήττα της χώρας τους στον τελικό του Euro 2020 απ’ την Ιταλία και στάθηκαν κυρίως στην κατάρα της διαδικασίας των πέναλτι.

Η Αγγλία δεν τα κατάφερε ούτε πάλι. Τα τρία λιοντάρια ηττήθηκαν 3-2 απ’ την Ιταλία στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και έτσι έμειναν ακόμη μία φορά μακριά από τίτλο σε μεγάλη διοργάνωση, όπου έχουν να πανηγυρίσουν απ’ το 1966.

Ο αγγλικός Τύπος, όπως ήταν φυσικό, σχολίασε με απογοήτευση την ήττα, ενώ στάθηκε στην κατάρα των πέναλτι. Υπήρξαν και κάποια πρωτοσέλιδα που δήλωσαν περήφανα για την προσπάθεια των τριών λιονταριών.

“Oh no! Not again” – “Ωχ όχι! Όχι πάλι” σχολίασε στο πρωτοσέλιδό της η Mirror Sport, ενώ φιγουράρει ο απογοητευμένος Ράσφορντ.

Το πρωτοσέλιδο της Mirror
Το πρωτοσέλιδο της Mirror

“This is going to hurt”, δηλαδή “αυτό θα πονέσει” γράφει η Telegraph, η οποία στην πρώτη σελίδα της έχει τον απογοητευμένο κόσμο στο Γουέμπλεϊ.

Το πρωτοσέλιδο της Telegraph
Το πρωτοσέλιδο της Telegraph

“Σπαραγμός” αναφέρει στην πρώτη της σελίδα το αθλητικό ένθετο του Guardian, έχοντας φωτογραφία τους στεναχωρημένους Άγγλους παίκτες.

Το πρωτοσέλιδο του Guardian
Το πρωτοσέλιδο του Guardian

“Η κατάρα των πέναλτι στερεί απ’ την Αγγλία το όνειρο” αναφέρουν οι Times με φωτογραφία τον Σάουθγκεϊτ αγκαλιά με τον μοιραίο Σακά.

Το πρωτοσέλιδο των Times
Το πρωτοσέλιδο των Times

Από την άλλη η Metro δήλωσε περήφανη για την εθνική Αγγλίας: “Τα λιοντάρια μας έκαναν περήφανους” αναφέρει το πρωτοσέλιδο.

Το πρωτοσέλιδο της Metro
Το πρωτοσέλιδο της Metro

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Sun, η οποία αναφέρει “Περήφανοι για τα λιοντάρια”.

Αγγλικός Τύπος για την ήττα στον τελικό: "Oh no! Not again"

Πηγή: sport24.gr