Ανοιχτή τον Σεπτέμβριο η πρωτοβουλία του ΕΒΕΑ «ΘΕΑ»

Η Θερμοκοιτίδα startups θα υποδέχεται κάθε Τρίτη όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμά της.

Κάθε Τρίτη, και για όλο το Σεπτέμβριο, η Θερμοκοιτίδα startups Αθήνας – «ΘΕΑ» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα είναι ανοιχτή όλη τη μέρα μέχρι τις 21:00, όπου θα μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να γνωριστεί με την ομάδα υποστήριξης και να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δράσεις της.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής επί τόπου, για την υποστήριξη όποιου χρειάζεται βοήθεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι στη θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας ΘΕΑ θα φιλοξενηθούν 50 συνολικά startups, για χρονικό διάστημα ως 18 μηνών, κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης και αξιολόγησης της πρότασης. Το έργο εντάσσεται στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Έργο Αθήνα», που υλοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Η Θ.Ε.Α. θα παρέχει στις επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν τις παρακάτω υπηρεσίες:

1.Φιλοξενία των επιχειρηματικών ομάδων με παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης.

2.Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες (ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού)

3. Εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης / κατάρτισης

4.Ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων

5.Συντονισμό και αξιολόγηση της πορείας των επιχειρηματικών σχεδίων.

Διαβάστε ακόμη:

To μεγαλύτερο deal πώλησης ελληνικής startup εταιρείας

Δικαίωμα στις startups

Στιβ Βρανάκης: «Η Κρήτη μπορεί να γίνει μια Silicon Valley του κόσμου»