Ανοίγει την 1η Ιουλίου το Hilton Αθηνών

Ανοίγει την 1η Ιουλίου το Hilton Αθηνών
Ιδανικός προορισμός για «διακοπές» στην πόλη.

To Hilton Αθηνών ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό εφαρμόζοντας προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Οι επισκέπτες θα βλέπουν και θα αισθάνονται την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – στα δωμάτια, στα μπαρ, στα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στο spa και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Παράλληλα, με τη νέα προσφορά  Dream Away, το Hilton Αθηνών αποτελεί μια δελεαστική  πρόταση για μια καλοκαιρινή «απόδραση» από την καθημερινότητα της πόλης.

Ειδικότερα, το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα Hilton CleanStay για την καθαριότητα και την απολύμανση σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic. Σύμφωνα με το Hilton CleanStay, στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού και θα εφαρμόζονται αναβαθμισμένα πρωτόκολλα απολύμανσης, ενώ το προσωπικό θα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και να τους καθοδηγεί όπου χρειάζεται, ώστε να χαίρονται την εμπειρία της φιλοξενίας Hilton σ’ ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα ξενοδοχείου, το Hilton Αθηνών αποτελεί την ιδανική επιλογή για κολύμπι στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, η προσφορά Dream Away δίνει τη δυνατότητα σε όσους μείνουν στην Αθήνα το καλοκαίρι να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο ή και περισσότερες μέρες χαλάρωσης στο ξενοδοχείο και να νιώσουν ότι βρίσκονται σε διακοπές. Με έκπτωση στην τιμή διαμονής έως και 20%, χωρίς προκαταβολή και με επέκταση της ώρας άφιξης ή αναχώρησης χωρίς επιπλέον χρέωση, το Hilton Αθηνών σάς διευκολύνει να οργανώσετε μια αναζωογονητική εμπειρία για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας έπειτα από μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Απολαύστε μπάνιο και ηλιοθεραπεία στην εντυπωσιακή πισίνα του Hilton Αθηνών, ενώ τα παιδιά θα παίζουν στην παιδική πισίνα, γευθείτε υπέροχα Μεσογειακά πιάτα στο Oasis Pool Bar & Grill, χαλαρώστε στο Hiltonia Spa με μασάζ και θεραπείες ομορφιάς και απολαύστε την Ακρόπολη από το μπαλκόνι του άνετου και κομψού δωματίου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δωματίων, τηλεφωνήστε στο 2107281100 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr