Ανοίγει τις πόρτες του το Grand Hyatt Athens

Ανοίγει τις πόρτες του το Grand Hyatt Athens

Το άνοιγμα του Grand Hyatt Athens στη λεωφόρου Συγγρού ανακοίνωσε ο όμιλος Hyatt.

Το άνοιγμα του Grand Hyatt Athens στη λεωφόρου Συγγρού ανακοίνωσε ο όμιλος Hyatt. Πρόκειται για το τέως Athens Ledra, το οποίο πέρασε στην αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Hines και στη Henderson Park τον Ιούνιο του 2017, έπειτα από πλειστηριασμό έναντι 33 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του σήμερα, Πέμπτη, και θα είναι το πρώτο Grand Hyatt που ανοίγει στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, θα αποτελείται από 309 δωμάτια και σουίτες σε 10 ορόφους και ένα εστιατόριο στο τελευταίο επίπεδο. Τη διαχείριση αναλαμβάνει η Kokari Limited, συμφερόντων της “Y&T Daskalantonakis KNOSSIAN Group”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο και περιελάμβαναν την αναδιαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, των δωματίων, των διαδρόμων, των κυρίων χώρων, των χώρων εστίασης, όπως και την επέκταση του υπογείου του ξενοδοχείου, ενώ αφορούσαν ακόμη την προσθήκη στεγάστρων εισόδου, την αλλαγή όψεων και την μετατροπή χώρου στον όγδοο όροφο για τη λειτουργία του εστιατορίου. Η σύμβαση των έργων, που υλοποίησε η Άκτωρ, ήταν προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.