Ανοίγει ξανά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ανοίγει ξανά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το νέο πρόγραμμα θα έχει ανακοινωθεί εως τις 27 Σεπτεμβρίου.

«Νιώθω τη μεγαλύτερη συγκίνηση στη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής» δήλωσε, σήμερα, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος παρέλαβε από τους εκπροσώπους του υπουργείου Πολιτισμού και της εργολήπτριας εταιρείας, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

«Η Ελλάδα του σήμερα, με κοινοτικούς πόρους και με 40 εκατ. ευρώ, δεν έκανε απλώς ανακαίνιση, έκανε ανακατασκευή, για να το παραδώσουμε στον πολιτισμό, γιατί η Ελλάδα είναι πολιτισμός, δεν είναι μνημόνιο» τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι το Δημοτικό Θέατρο, σε είκοσι ημέρες, θα είναι ανοιχτό για τους Πειραιώτες και για όλους τους επισκέπτες της Ελλάδος.

«Λαμβάνουμε υπόψη μας όλη την καλλιτεχνική λειτουργία, με το ειδικό καλλιτεχνικό βάρος του πράγματος. Βάζοντας πρώτο στόχο τα εγκαίνια, θα πρέπει να τρέξουμε με ρυθμούς τρομακτικούς. Ήδη, από τη στιγμή που ανέλαβα, είμαι σε επαφή με τεχνικούς και με ειδικούς τεχνικούς σε θέματα σκηνής» δήλωσε, από την πλευρά του, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου, Παναγιώτης Τζαμαργιάς.

«Σήμερα, ο δήμος, η πόλη του Πειραιά είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Στο να μπορέσει να διαχειριστεί μια μεγάλη επένδυση του ελληνικού κράτους στην πόλη του Πειραιά, την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου» δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Γιώργος Σιγάλας.

Το Δημοτικό Θέατρο ανοίγει τις πύλες του στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: P.I.G.S. Revolution στην ΔΕΘ!