Ανοίγουν τα Attica στη Θεσσαλονίκη στο πρώην κτίριο του Φωκά

Ανοίγουν τα Attica στη Θεσσαλονίκη στο πρώην κτίριο του Φωκά

Το πολυκατάστημα της Attica στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενεί 130 μάρκες για τη γυναίκα και τον άνδρα.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να λειτουργήσει το πολυκατάστημα της Attica, στην οδό Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην κτίριο των καταστημάτων Focas.

Αυτό ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος. Σε ό,τι αφορά στο ανθρώπινο δυναμικό, ο κ. Λαμπρόπουλος εξήγησε ότι θα απασχολούνται συνολικά 240 άτομα, ενώ η εταιρεία Attica (Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.), τηρώντας τη συμφωνία που έχει υπογράψει με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου, την Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, έχει ήδη προσλάβει περισσότερους από 50 εργαζομένους από το παλιό κατάστημα της εταιρείας Focas.

Διευκρίνισε, δε, ότι τα μισά άτομα θα είναι υπάλληλοι της Attica, ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα μισθοδοτούνται από τις εταιρείες που θα λειτουργούν shops-in-a shop.

Αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της τοποθέτησης του εσωτερικού εξοπλισμού και η μεταφορά και τοποθέτηση των εμπορευμάτων.

Το πολυκατάστημα της Attica στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης θα φιλοξενεί 130 μάρκες για τη γυναίκα και τον άνδρα, αλλά όχι για το παιδί, ελλείψει χώρου και οι εκτιμώμενες πωλήσεις κατά τον πρώτο χρόνο υπολογίζονται σε πάνω από 18 εκατ. ευρώ

Ο κ. Λαμπρόπουλος έβαλε, επίσης, τέλος στα σενάρια που ήθελαν τα «Αττικά Πολυκαταστήματα» να ενδιαφέρονται για αξιοποίηση του άλλου καταστήματος της Focas, στην Ερμού, λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε σε κάποια άλλη επένδυση και δεν ενδιαφερόμαστε για άλλα ακίνητα της πρώην Focas».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ