Άνοιξε τις πόρτες της η νέα μονάδα του ξενοδοχειακού ομίλου Ledra

Άνοιξε τις πόρτες της η νέα μονάδα του ξενοδοχειακού ομίλου Ledra

Πρόκειται για μια καινούρια πτέρυγα του Domes of Elounda, στην Ελούντα της Κρήτης. 

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα μονάδα του ξενοδοχειακού ομίλου Ledra στην Ελούντα της Κρήτης. Πρόκειται για μια καινούρια πτέρυγα του Domes of Elounda, που αποτελεί μια σημαντική επένδυση – από τις ελάχιστες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στη χώρα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Ledra Hotels and villas δρομολόγησε και υλοποιεί επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στην Ελούντα, αναπτύσσοντας και υλοποιώντας έναν αναπτυξιακό σχεδιασμό, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η υλοποιούμενη επέκταση του Domesof Elounda αποτελεί τη συνέχεια ενός αρχιτεκτονικού ρυθμού και στυλ που σηματοδότησε τη νέα εποχή στην Ελούντα και την ξενοδοχεία της.

Οι επενδύσεις του ξενοδοχειακού ομίλου στις μονάδες Domes of Elounda και Elounda Blu, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κατασκευή 28 βιλών στο Domes of Elounda εκ των οποίων οι 20 θα δοθούν στη λειτουργία στις 30 Ιουνίου του 2014. Το κόστος της επένδυσης αυτής ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Επίσης, πραγματοποιείται επέκταση με την προσθήκη 24 σουιτών στο Elounda Blu τη δεύτερη μονάδα του ομίλου και το συνολικό κόστος επένδυσης στο Elounda Blu θα ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: 

Άδειες – εξπρές για τουριστικά καταλύματα

Tα ελληνικά ξενοδοχεία με τις καλύτερες υπηρεσίες