Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Κόσμος περπατά στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της ημέρας εκπτωτικών προσφορών, γνωστή ως Black Friday, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11πμ έως τις 8μμ.

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, από 11 έως 8 τα καταστήματα σε όλη την επικράτεια. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος «στις 3/11/2022 μαζί με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Έρευνας και Διάσωσης ”Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος” και διατάξεις για τη λειτουργία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας ψηφίσθηκε και προσθήκη-τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών στο άρθρο 3 που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια στις 6 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ».

Σύμφωνα με τον ΣΕΛΠΕ, «οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό». Επίσης, σημειώνεται ότι οι εταιρίες-μέλη του ΣΕΛΠΕ έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ