Αντεγκλήσεις μεταξύ ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο στην Κω

Αντεγκλήσεις μεταξύ ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο στην Κω

Για στημένη προβοκάτσια από την Χρυσή Αυγή έκανε λόγο η πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Την Χρυσή Αυγή κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, στο νησί της Κω σήμερα, κατά την οποία συγκεντρωμένο πλήθος επιτέθηκε με αβγά, ύβρεις και χειρονομίες εναντίον του.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, έκανε λόγο για «καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία».

Αναλυτικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι «για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία». Σε καμία περίπτωση, υπογραμμίζει, δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού.

«Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Άμεση ήταν η απάντηση της πλευράς της Χρυσής Αυγής, με τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη να χαρακτηρίζει «γελοία και ψευδή» την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

«Καμμένος και Τσίπρας έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας, γι’ αυτό να μη διαμαρτύρονται όταν αγανακτισμένοι πολίτες τους υποδέχονται με αυγά στις στημένες προεκλογικές τους φιέστες», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ