Ανθεκτικές στην κρίση οι εκθέσεις Infacoma και Energy Tech

Ανθεκτικές στην κρίση οι εκθέσεις Infacoma και Energy Tech

Οι δύο εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo αναμένεται να συγκεντρώσουν αυξημένο αριθμό επισκεπτών.

Aνθεκτικές στην κρίση που μαστίζει την αγορά κατασκευών και δομικών υλικών εμφανίζονται οι εκθέσεις Infacoma και Energy Tech της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, οι οποίες -σύμφωνα με τους διοργανωτές- παρουσιάζουν δυναμική σε επίπεδο τόσο συμμετοχών και εκθεσιακού χώρου, όσο και προσέλκυσης διεθνούς ενδιαφέροντος.

Μάλιστα, η 32η διεθνής έκθεση δομικών υλικών, μονωτικών, κουφωμάτων, ειδών υγιεινής, προκατασκευών και τεχνολογίας Infacoma, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Φεβρουαρίου, όπως άλλωστε και η EnergyTech, δεν έχει απλώς να επιδείξει ενισχυμένα μεγέθη, αλλά εξασφάλισε φέτος και τη συμμετοχή του κλάδου του αλουμινίου, μέσω της συνεργασίας με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου.

Πρόκειται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, για τη μοναδική έκθεση στον χώρο των κατασκευών και των δομικών υλικών στην Ελλάδα, με δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης η ΔΕΘ-Helexpo θα υλοποιήσει πρόγραμμα προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers). Σημαντικές αντοχές στην κρίση επιδεικνύει και η 7η διεθνής έκθεση ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών, εξοικονόμησης ενέργειας, τεχνολογίας και περιβάλλοντος EnergyTech.