Αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Εnvolve Award Greece 2022 – Yποβολή αιτήσεων έως 8 Μαρτίου

Αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Εnvolve Award Greece 2022 – Yποβολή αιτήσεων έως 8 Μαρτίου
Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων - Startups και καινοτόμες ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν χρηματοδότηση έως 50.000 ευρώ, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το διαγωνισμό επιχειρηματικότητας, Envolve Award Greece 2022, του Envolve Entrepreneurship. Startups και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στον φετινό επετειακό διαγωνισμό, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται. Υποβάλλοντας αίτηση έως 8 Μαρτίου 2022, οι συμμετέχοντες διεκδικούν χρηματοδότηση έως 50.000 ευρώ, υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης, καθώς και καθοδήγηση για την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους εγχειρημάτων. H συμμετοχή στο Envolve Award Greece 2022 πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας αιτήσεων του Envolve.

Παράλληλα, ο οργανισμός διοργανώνει τα Envolve Open Days, όπου ενδιαφερόμενοι και συμμετέχοντες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την ομάδα του Envolve για μία διαδικτυακή συνάντηση. Στις συναντήσεις αυτές, η ομάδα του Envolve προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για τη συμμετοχή στο Envolve Award Greece 2022, καθώς και σχόλια για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το δικό τους ραντεβού ηλεκτρονικά εδώ.

Το Envolve Entrepreneurship, συμπληρώνοντας 10 χρόνια προσφοράς στον χώρο της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, προσκαλεί  επιχειρηματίες και ομάδες να υποβάλουν τη δική τους πρόταση. Από την ίδρυσή του, το 2012, από το Libra Group, για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), το Envolve Award Greece έχει λάβει αιτήσεις από περισσότερες από 8.000 ομάδες και έχει βραβεύσει 34 νικητές. Αυτές οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε 19 κλάδους της οικονομίας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας, έχουν προσελκύσει επενδύσεις άνω των €260 εκατομμυρίων και η συνολική τους αξία ξεπερνά τα €850 εκατομμύρια.

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Amazon Web Services, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Antidote, η Atraktos, η Atradius, η Ensemble, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η Indima.gr, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED), η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, η LANCOM, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η 1Business World, η Performance Coaching, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η V+O Communication, η Veltio, η Vestbee και η White Room.