Αντζελίνα Ζολί – Μπράντ Πιτ: Είναι πολλά τα λεφτά!

Αντζελίνα Ζολί – Μπράντ Πιτ: Είναι πολλά τα λεφτά!
Photo:

Εκτός των άλλων, έχουν να χωρίσουν και την τεράστια περιουσία τους. Ποιος θα κρατήσει το οινοποιείο στη Γαλλία, αξίας 60 εκατ. δολαρίων;

Ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί χώρισαν. Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για φήμες, απ’αυτές που διαρρέουν συνεχώς για τα διάσημα ζευγάρια.

Όμως, όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη είδηση είναι γεγονός. Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Πίτ, το επιβεβαίωσε η δικηγόρος του ζευγαριού.

Οι Brangelina, όπως είθισται να τους αποκαλούν, πέραν του συναισθηματικού χωρισμού και το ζήτημα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους, έχουν να χωρίσουν και μια τεράστια περιουσία που έχουν αποκτήσει στα 12 χρόνια της σχέσης τους. Οι χολιγουντιανοί αστέρες, έχουν επεκτείνει τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στον κλάδο των ποτών. Ένα από τα περιουσιακά τους στοιχεία, είναι το οινοποιείο- Chateau στη Γαλλία, που αγόρασαν το 2012  έναντι 60 εκατ. δολαρίων. Από τότε που προχώρησαν σε αυτήν την επένδυση, το οινοποιείο παράγει τέσσερις διαφορετικές ετικέτες, μια από τις οποίες κατέκτησε την 84η θέση στην λίστα του Wine Spectactor’s με τα 100 κορυφαία κρασιά για το 2013.

Η μια εκδοχή, τώρα που επιλέγουν χωριστούς δρόμους, θα ήταν να πουλήσουν το κτήμα ώστε να ρευστοποιήσουν τα κεφάλαια που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της σχέσης τους. Το άλλο σενάριο είναι ο ένας να εξαγοράσει το μερίδιο του άλλου. Όπως εξάλλου έχει ακουστεί κατά καιρούς και πολύ πριν το διαζύγιο γίνει γνωστό, το οινοποιείο έχει μεγαλύτερη «αξία» στα μάτια του Πίτ.

Οι celebrities, έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις επενδύσεις στον κλάδο της ποτοποιίας. Οι Ζολί και Πίτ δεν είναι οι μόνοι που έριξαν χρήματα στο εμπόριο ποτών μιας και ο στενός φίλος του Μπράντ, Τζόρτζ Κλούνεϊ, αλλά και η παρουσιάστρια Μπέθενι Φράνκελ έχουν βγάλει εκατομμύρια από αντίστοιχες δραστηριότητες. Για τους περισσότερους διάσημους, συνήθως αυτές οι δουλειές είναι παράλληλα προτζεκτ και όχι η βασική τους ενασχόληση. Αυτό όμως, δε σημαίνει πως δεν είναι βασικοί «παίχτες» της σχετικής αγοράς.

Στους κινηματογραφικούς Mr & Mrs Smith, η συγκεκριμένη επένδυση πάει πολύ καλά και ενώ μπορεί να έχουν προτιμήσει η εκλεκτές ετικέτες τους να μην συσχετιστούν τόσο με τα ονόματά τους, εντούτοις, δεν έχουν παραλείψει κάποιες φορές να αναφερθούν πλαγίως σε αυτές. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τον λαμπερό μεν- σε κλειστό κύκλο δε, γάμο, που οργάνωσαν το 2014 στον πανέμορφο αμπελώνα τους;