Απαγορεύτηκε η αυριανή συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων

Απαγορεύτηκε η αυριανή συγκέντρωση της Κοινότητας Εφέδρων

Μετά από σύσκεψη στο αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η διεξαγωγή της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πραγματοποίηση της συγκέντρωσης που είχε προγραμματίσει η «Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» για αύριο στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη: Έρευνες για την ανάρτηση της Κοινότητας Εφέδρων

Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, η πραγματοποίηση της υπαίθριας συνάθροισης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην περιοχή του Κέντρου Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς Σταδίου (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας)- Φιλελλήνων- δεξιά Λ. Β. Αμαλίας- αριστερά Λ. Β. Όλγας- αριστερά Λ. Β. Κωνσταντίνου- αριστερά Λ. Β. Σοφίας- δεξιά Πλουτάρχου- αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ- Κανάρη- δεξιά Σόλωνος- αριστερά Καποδιστρίου- αριστερά Γ’ Σεπτεμβρίου- δεξιά Σατωβριάνδου- Σωκράτους- αριστερά Λυκούργου- αριστερά Αθηνάς (μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών, Παναγιώτα Φάκου, είχε ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της ανάρτησης στο διαδίκτυο από την Κ.Ε.Ε.Δ., στην οποία ζητούσαν «την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την σύμπραξη λαού-στρατού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ