Από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H συμμετοχή είναι ανοιχτή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΕΙΕΠ.

Από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή είναι ανοιχτή για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στις δράσεις του ΕΙΕΠ και να γιορτάσουν την αξία της εξυπηρέτησης με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους.

Το ΕΙΕΠ συντονίζει τις δράσεις της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών και προσκαλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν δωρεάν, παρέχοντάς τους την τεχνογνωσία, για να δημιουργήσουν διαδραστικές εμπειρίες για τα εσωτερικά και τα εξωτερικά κοινά τους. Το 2018, συμμετείχαν 88 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και ηγέτες της αγοράς, οι οποίες διοργάνωσαν πολλές και διαφορετικές δράσεις για τους πελάτες, αναδεικνύοντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους και για τους εργαζόμενούς τους, επιβραβεύοντας τη δουλειά τους, αλλά και την εξέλιξή τους σε θέματα ποιότητας εξυπηρέτησης.

Ο διεθνής θεσμός της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών γιορτάζεται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΕΙΕΠ, που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τις εταιρείες μέλη του και γιορτάζεται την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΙΕΠ στο info@customerservice.gr, 2106686370, ή στα Social Media του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Facebook, LinkedIn).