Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου

«Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη που μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω αυτά τα Χριστούγεννα κοντά στα παιδιά μου» ανέφερε η Αρετή Τσοχατζόπουλου μετά την αποφυλάκισή της.

Αποφυλακίστηκε σήμερα, έπειτα από 2,5 χρόνια στη φυλακή, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, η Αρετή Τσοχατζοπούλου βγήκε από τις φυλακές Βοιωτίας στον Ελαιώνα Θηβών μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την υπό όρους αποφυλάκισή της.

«Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη που μου δίνει τη δυνατότητα να περάσω αυτά τα Χριστούγεννα κοντά στα παιδιά μου», ήταν η πρώτη δήλωση της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Πλαισιωμένη από το δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο και φιλικά της πρόσωπα η Αρετή Τσοχατζοπούλου είπε για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή: «Είναι κάτι που σίγουρα σε στιγματίζει αλλά θέλω τώρα να πάω κοντά στα παιδιά μου».

«Απ’ τη μια μεριά ήταν η προσωπική της ελευθερία και απ’ την άλλη ήταν η υποστήριξη στο γονατισμένο πατέρα της. Επέλεξε το δεύτερο με τίμημα για την προσωπική της ελευθερία», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος για την Αρετή Τσοχατζοπούλου, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, το ένα εκ των οποίων αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έπειτα από δυόμιση χρόνια στη φυλακή, η Αρετή Τσοχατζοπούλου κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, η οποία εγκρίθηκε με τρεις ψήφους υπέρ και δύο κατά των δικαστών.