Αποκαλύφθηκαν οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του James Bond (Βίντεο)

Αποκαλύφθηκαν οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του James Bond (Βίντεο)
Ποιος θα υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα;

Ο Rami Malek κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου τον Φεβρουάριο για τον ρόλο του ως Φρεντι Μέρκιουρι στην ταινία Bohemian Rhapsody. Τώρα, θα υποδυθεί τον «κακό» στην 25η ταινία James Bond.

Η δημιουργός της βρετανικής σειράς, Fleabag, Phoebe Waller-Bridge είναι μεταξύ των σεναριογράφων της νέας ταινίας. Αλλά ο τίτλος της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Απρίλιο, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά ο Daniel Craig ως 007. Θα είναι η πέμπτη και τελευταία εμφάνιση του στις εν λόγω ταινίες.

Ο Malek δεν παρευρέθη στην επίσημη ανακοίνωση της ταινίας, αλλά έστειλε ένα βίντεο ως μήνυμα. «Έχω κολλήσει εδώ στη Νέα Υόρκη στην παραγωγή, αλλά ανυπομονώ να συνεργαστώ με το καστ και το συνεργείο», δήλωσε. «Θα σιγουρευτώ ότι ο κύριος Bond θα τα βρει σκούρα στην 25η του εμφάνιση. Θα σας δω σύντομα», συμπλήρωσε. Αφότου παρακολούθησε το βίντεο, ο Craig δήλωσε ότι «φοβήθηκε» για το τι έπεται να πάθει ο μυστικός πράκτορας του Ian Fleming στη νέα ταινία.

Ο Ralph Fiennes και ο Ben Whishaw επιστρέφουν ως Μ και Q, αντίστοιχα, και η Naomie Harris επιστρέφει ως Moneypenny. Η Lea Seydoux αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της ως Madeleine Swann από την ταινία Spectre του 2015.