Αποκαλυπτήρια για την πρώτη παραγωγή των Ομπάμα για το Netflix – Πότε κυκλοφορεί

Αποκαλυπτήρια για την πρώτη παραγωγή των Ομπάμα για το Netflix – Πότε κυκλοφορεί
Photo:
Οι Ομπάμα ετοιμάζουν επτά νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για το Netflix - εδώ υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Η εταιρεία παραγωγής του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, ανακοίνωσαν τον Απρίλιο το πρώτο πακέτο περιεχομένου για το Netflix, το οποίο περιλαμβάνει σειρά ντοκιμαντέρ και ταινίες μεγάλου μήκους. Και τώρα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο από αυτά.

Το «American Factory», ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που αποκτήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance, θα «ανοίξει» στην υπηρεσία streaming σε όλο τον κόσμο και σε επιλεγμένα θέατρα της Βόρειας Αμερικής στις 21 Αυγούστου. Το ντοκιμαντέρ «εστιάζει σε ένα μεταβιομηχανικό Οχάιο, όπου ένας Κινέζος δισεκατομμυριούχος ανοίγει ένα νέο εργοστάσιο στα απομεινάρια ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου της General Motors».

Other projects include a nonfiction series adaptation of the “Moneyball” author Michael Lewis’ “Fifth Risk: Undoing Democracy,” called “Fifth Risk”; a film adaptation of the Pulitzer Prize winner David W. Blight’s “Frederick Douglass: Prophet of Freedom.”

Άλλα projects περιλαμβάνουν την προσαρμογή της σειράς “Fifth Risk: Undoing Democracy” του συγγραφέα του “Moneyball”, του Michael Lewis, που θα ονομάζεται Fifth Risk”, καθώς και μια ταινία βασισμένη στο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο του David W. Blight, “Frederick Douglass: Prophet of Freedom”.

Η Higher Ground δήλωσε ότι τα έργα που ετοιμάζουν βρίσκονται σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και θα κυκλοφορούν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο Obama έκλεισε μια πολυετή συμφωνία με το Netflix τον περασμένο Μάιο για την παραγωγή πρωτότυπων εκπομπών και ταινιών. Το CNN ανέφερε ότι πρόκειται για μια «οκταψήφια συμφωνία».