Απολαύστε την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels στο Brown Acropol

Ο urban chic αέρας του Brown Acropol φέρνει αέρα ανανέωσης στην Ομόνοια και στόχος του είναι να καθιερώσει την Αθήνα ως έναν από τους πιο trendy ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Η Brown Hotels Collection ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα boutique hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από την ιστορία και τον ιδιαίτερο αέρα που αποπνέει η κάθε πόλη. Η φιλοσοφία της αλυσίδας βασίζεται στην βαθιά αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων, το ιδιαίτερο design, την καινοτομία, το στυλ και την αυθεντικότητα.

Στο portfolio της αλυσίδας ανήκουν τα Brown TLV, Brown Beach House, The Poli House, Dave Gordon, The Lighthouse, Dave Levinsky, καθώς και τα Villa Brown Jerusalem και Villa Ba’Moshava, ενώ διαθέτει επίσης και το ξενοδοχείο Brown Beach House Croatia. Η Brown Hotels Collection εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019-2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο.

Φιλοδοξία των Brown Hotels είναι κάθε ξενοδοχείο να αναδείξει τις ιδιαίτερες πλευρές της πόλης  του, μέσα από την αυθεντική κουλτούρα και τη δημιουργικότητα του πιο νεανικού πληθυσμού. Τα ξενοδοχεία της Brown Hotels απευθύνονται στους υποψιασμένους ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν στον παλμό της πόλης και να γνωρίσουν τις πιο αναπάντεχες πλευρές της, αλλά και στους μόνιμους κατοίκους  που καλούνται να ανακαλύψουν την ιδιαίτερη ομορφιά που κρύβει η πόλη τους, μέσα από τις διαδρομές σε ξεχασμένες γειτονιές, τη νυχτερινή ζωή, τα μουσεία, την τέχνη.

Οι επισκέπτες του ολοκαίνουργιου Brown Acropol θα περιπλανηθούν στα στενά της Ομόνοιας, θα επισκεφτούν τις παραδοσιακές αγορές και τα παλιά εμπορικά, θα ψωνίσουν από πλανόδιους πωλητές και θα περάσουν μια βόλτα από τα πιο underground μπαρ της πόλης. Η πλατεία Ομονοίας και η γύρω περιοχή επιστρέφουν δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής της πόλης μέσα από τις μοναδικές προτάσεις φιλοξενίας και διασκέδασης του Brown Acropol. Προτεραιότητα, όπως και όλων των Brown Hotels, είναι η υγεία και ασφάλεια τόσο των φιλοξενούμενων όσο και των εργαζομένων, διαθέτοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο Health First του υπουργείου Τουρισμού.

Το Brown Acropol διαθέτει 165 ευρύχωρα δωμάτια με διαφορετική διακόσμηση το καθένα, εστιατόριο για πρωινό, γυμναστήριο και σπα. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί ένα πολύ ξεχωριστό μπαρ που συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το επιβλητικό Rooftop Lounge. Το skybar του Brown Acropol, με την ανυπέρβλητη θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα ξεχωρίσει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας για τη vintage ατμόσφαιρα, τα signature cocktails, την ανεπιτήδευτη διάθεση και το άψογο service.

Για τον  ιδρυτή των Brown Hotels, Leon Avigad, «το Brown Acropol βρίσκεται στο αληθινό κέντρο της πόλης, σε μια Πλατεία με μεγάλη ιστορία. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτό το μέρος είναι ιδανικό για εμάς. Πιστεύουμε ότι η Αθήνα είναι ο πλέον ανερχόμενος προορισμός. Η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει στον ταξιδιώτη, πολλά περισσότερα από τα πανέμορφα νησιά της. Η  Αθήνα είναι μια πόλη ζωντανή, με έντονη καλλιτεχνική, πολιτιστική και νυχτερινή ζωή και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που παίρνουμε μέρος στην ουσιαστική αναβίωσή της. Νιώθουμε ότι συμβάλλουμε στην αναγέννησή της!»

Το στρατηγικό πλάνο για την επέκταση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της εταιρείας συνεχίζεται, με το άνοιγμα τεσσάρων επιπλέον ξενοδοχείων στην Αθήνα, με πρώτο το DAVE Red Athens, που σε συνδυασμό με την ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας θα αναπλάσουν την περιοχή, όπως και οι επόμενες επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη, την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο όμιλος πιστεύει στην Ελληνική τουριστική αγορά, ενώ, παράλληλα, φροντίζει να συνεργάζεται με ελληνικά αρχιτεκτονικά γραφεία και προμηθευτές, δίνοντας έτσι μια επιπλέον ώθηση στην τοπική οικονομία.

Για τη Δήμητρα Αρίδα, Director of Sales & Marketing της Brown Hotels Greece, η Brown Hotels Collection ταιριάζει απόλυτα με την ελληνική κουλτούρα και γι’ αυτό οι επενδύσεις δεν σταματούν εδώ. «Αυτή τη στιγμή επενδύουμε πάνω από 200.000.000 σε κτίρια, που αναδιαμορφώνουμε με πλήρη σεβασμό στην ιστορία τους σε urban και resort ξενοδοχεία. Πιστεύουμε πολύ στην Αθήνα, με έμφαση την πλατεία Ομονοίας και την πέριξ περιοχή, παράλληλα σχεδιάζουμε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο Σούνιο, και αναζητούμε διαρκώς νέες ευκαιρίες που μπορούμε να συνδέσουμε με την κουλτούρα της Brown Hotels Collection. Δεν είναι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη και απαιτητική περίοδο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις. Ωστόσο είμαστε πεπεισμένοι ότι, παρά τις δυσκολίες, στο άμεσο μέλλον η κατάσταση στην Ελλάδα θα είναι συναρπαστική!»

Με τη σταδιακή επιστροφή στην καθημερινότητα, το Brown Acropol  καλωσορίζει τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του με την πεποίθηση ότι είναι ασφαλείς και τους προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας των Brown Hotels.

*οι φωτογραφίες είναι του κου Πατεράκη