Απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Μεϊμαράκη στην Κρήτη – Οι διάλογοι

Απρόσμενη συνάντηση Τσίπρα – Μεϊμαράκη στην Κρήτη – Οι διάλογοι

Τι συζήτησαν μεταξύ τους ενόψει των εκλογών.

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» είχαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκης.

Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, προκειμένου να μεταβεί από το Ηράκλειο στην Αθήνα, μετά τη διήμερη περιοδεία του στη δυτική Κρήτη και ο κ. Μεϊμαράκης έφθανε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», προκειμένου να πραγματοποιήσει την περιοδεία του στο νησί.

Μόλις ο κ. Μεϊμαράκης ενημερώθηκε για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο αεροδρόμιο, συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο είχε μία σύντομη συνομιλία.

Μεϊμαράκης: Έμαθα ότι είσαι στα μέρη μας και θεώρησα υποχρέωσή μου να σε καλωσορίσω και να σε αποχαιρετήσω που φεύγεις

Τσίπρας: Σ’ ευχαριστώ. Χθες στα Ανώγεια, μας τσάκισαν στις ρακές. Ήπιαμε, σε κάθε γωνιά και μια ρακή

Μεϊμαράκης: Πώς τα πας Αλέξη; Αντέχεις;

Τσίπρας: Εγώ αντέχω. Εσύ όμως, πάχυνες Βαγγέλη…

Μεϊμαράκης: Άκου να δεις, εμείς στην Κρήτη όταν κάνουμε εκλογές, με τα κεράσματα παχαίνουμε. Αλλά και συ δεν πας πίσω, Αλέξη…

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε όμως στην περιοδεία που αρχίζει από σήμερα: « Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο Νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Το πρόγραμμά του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει συναντήσεις στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με παραγωγικούς φορείς. Το απόγευμα στις 17:30 θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με παραγωγικούς φορείς των δύο νομών.