Αριάννα Χάφινγκτον: Γεια σου από την Αθήνα!

Παρουσιάζοντας την HuffPost Greece.

Καθώς η Huffington Post επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, έχω χρησιμοποιήσει αυτόν εδώ τον χώρο για να παρουσιάσω κάθε μία από τις διεθνείς εκδόσεις μας. Ωστόσο, καμία από τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις μου δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία για εμένα προσωπικά όσο αυτή που πρόκειται να μοιραστώ σήμερα: την έναρξη της λειτουργίας της Huffington Post στην πατρίδα μου, την Ελλάδα. Αν βουτήξω σε συναισθηματικά μονοπάτια (και θα το κάνω- είναι στο DNA μου), είναι επειδή, ακόμα και τώρα που βρίσκομαι στο γραφείο μας, περιτριγυρισμένη από την υπέροχη ομάδα συντακτών με θέα την Ακρόπολη, που κόβει την ανάσα, με κατακλύζει ευγνωμοσύνη.

Για εμένα, αυτή είναι η απόλυτη επιστροφή στην πατρίδα- όχι μόνο επειδή εδώ γεννήθηκα και εγώ και η προφορά μου- αλλά επειδή η Huffington Post έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική παράδοση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και τους προτρέπει να διεξάγουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Όταν, τρία χρόνια πριν, ξεκινήσαμε να επεκτεινόμαστε διεθνώς, ήξερα ότι η οδύσσεια (για να δανειστώ τον όρο από τους συμπατριώτες μου) της Huffington Post, θα μας οδηγούσε στην Ελλάδα. Και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, που αυτή η μέρα επιτέλους έφτασε.

Είμαι, επίσης, πολύ ευτυχής που φέρνουμε την Huffington Post στην Ελλάδα σε συνεργασία με την 24MEDIA, το μεγαλύτερο ψηφιακό εκδοτικό όμιλο στην Ελλάδα. Από την άλλη, η πραγματοποίηση αυτού του ονείρου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη στήριξη των εταίρων μας. Της Ευγενίας Χανδρή, που είναι αγαπημένη μου φίλη μου εδώ και 40 χρόνια και τη νιώθω σαν τρίτη μου αδερφή, της Μαριάννας Λάτση, του Δημήτρη Μάρη και του Πέτρου Παππά. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον CEO της 24MEDIA, Σταύρο Δρακουλαράκο για την σπουδαία συνεργασία του και τον διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρη Παντερμαλή, για την αποφασιστική του υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο huffingtonpost.gr