Άρση περιοριστικών μέτρων: Το σχέδιο που θα προταθεί στον πρωθυπουργό αποκαλύπτει η Huffpost Greece

Άρση περιοριστικών μέτρων: Το σχέδιο που θα προταθεί στον πρωθυπουργό αποκαλύπτει η Huffpost Greece
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου, με θέμα συζήτησης τις σημαντικές επιπτώσεις της κρίσης του COVID-19 στον τουρισμό και οι προοπτικές της δυναμικής επανεκκίνησης όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, Αθήνα, Πέμπτη 09 Απριλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα των σχολείων και των καταστημάτων. Πότε θα απελευθερωθούν πλήρως οι μετακινήσεις.

Το σχέδιο για την άρση περιορισμού των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που θα δοθεί στον πρωθυπουργό, δημοσιεύει αποκλειστικά η huffingtonpost.gr.

Πρόκειται για την εισήγηση των ειδικών προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση. Η τελική έγκριση αναμένεται να δοθεί από τον πρωθυπουργό, αφού προηγηθεί η οριστικοποίηση κρίσιμων ”λεπτομερειών” μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα και ενόψει του διαγγέλματος της Δευτέρας (27/04).

Η διαδικασία θα είναι αργόσυρτη, με πολλούς σταθμούς, πολλές λεπτομέρειες προς διευκρίνιση και κυρίως αιρεσιμότητα, καθώς η κυβέρνηση θα προχωρά κλιμακωτά και αφού οι ειδικοί μελετούν το αποτέλεσμα κάθε κίνησης αποκλιμάκωσης.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Huffpost Greece, βασίζεται σε πληροφορίες σχετικά με τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που επεξεργάζονται επιστήμονες της επιτροπής λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων, σε ανοιχτή γραμμή με την Πολιτική Προστασία, με υπουργεία και με εμπλεκόμενους φορείς από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε όλο το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες στη HUFFPOST GREECE.