Artecniko Productions: Στρατηγικός συνεργάτης της HORECA Expo 2022 για 6η συνεχόμενη χρονιά

Artecniko Productions: Στρατηγικός συνεργάτης της HORECA Expo 2022 για 6η συνεχόμενη χρονιά
Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης προβλήθηκε live με περιεχόμενο από τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Την επίσημη επανένταξη του εκθεσιακού κλάδου στην Ελλάδα σηματοδότησε η διεξαγωγή της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης για τον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, HORECA Expo 2022, με πάνω από 500 εκθέτες και 51.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας. Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού και η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης απέδειξε ότι η βιομηχανία των ξενοδοχείων και της εστίασης παραμένει υψίστης σημασίας για την ευημερία και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ακόμα και στην post-covid εποχή.

Την οπτικοακουστική κάλυψη της παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωσης ανέλαβε η Artecniko Productions, ως στρατηγικός συνεργάτης της για 6η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από μια εξειδικευμένη λίστα τεχνολογικών υπηρεσιών παραγωγής περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της νέας υπηρεσίας της Web TV Live. Η καινοτόμα πρωτοβουλία προβλήθηκε σε αποκλειστική πρεμιέρα για τον παγκόσμιο εκθεσιακό κλάδο, προσφέροντας σε όσους δεν έδωσαν το παρόν στη διοργάνωση τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live περιεχόμενο από τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και από τις συνεντεύξεις που φιλοξενήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο booth της Artecniko.

Την σκυτάλη των εγχώριων εκθεσιακών διοργανώσεων αναλαμβάνει η Food Expo 2022, με τη δυναμική επιστροφή της στο Metropolitan Expo, στις 12 – 14 Μαρτίου. Η παγκοσμίου κύρους έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη θα φιλοξενήσει 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, θέτοντας ως βασικό στόχο την επιβεβαίωση της ηγετικής της υπόστασης και την προσφορά της ως κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

Η Artecniko Productions συνεχίζει δυναμικά, παρέχοντας τα καινοτόμα προϊόντα της και στην FoodExpo, συμβάλλοντας ενεργά στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης.