ARTECNIKO: Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης, με «όχημα» την τεχνολογία

ARTECNIKO: Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης, με «όχημα» την τεχνολογία
Περισσότερα από 150 επιτυχημένα live events, τα οποία παρακολούθησαν μέσω live streaming 111.642 χρήστες σε 75 χώρες, σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς και μια υψηλή θέση στην εκτίμηση των πελατών μας είναι ο απολογισμός της εταιρείας παραγωγής ARTECNIKO για το 2021.

Από τον Νίκο Τσαλίκη, Founder & CEO της ARTECNIKO

Επενδύοντας διαρκώς στην τεχνολογία, εκσυγχρονίζοντας και επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις μας σε συνεργασία με το MK Studio, εμπιστευόμενοι τη δυνατή και πολύ έμπειρη ομάδα μας και υιοθετώντας τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες, η εταιρεία βρέθηκε φέτος σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης. Ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν παγκοσμίως, προσαρμοστήκαμε άμεσα στις επιταγές του «εικονικού» τοπίου που υπαγόρευσε η βιομηχανία των εκδηλώσεων, φέρνοντας εις πέρας μερικά από τα πιο επιτυχημένα virtual events, αλλά και όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, διοργανώσαμε με την ίδια επιτυχία hybrid και live γεγονότα. Και, φυσικά, με την επανεκκίνηση του εκθεσιακού κλάδου ήμασταν έτοιμοι να στηρίξουμε δυναμικά με την εξειδίκευση και τις υπηρεσίες μας τους κατεξοχήν πελάτες μας, τους επαγγελματίες του χώρου.

Όραμά μας για το 2022 είναι να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, να ισχυροποιήσουμε την εταιρική μας θέση στην εγχώρια βιομηχανία παραγωγής εκδηλώσεων και παράλληλα να ενισχύσουμε τον διεθνή προσανατολισμό της εταιρείας μέσα από νέες συνεργασίες.

Στόχος μας, να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας τόσο στο επίπεδο της παραγωγής εκδηλώσεων (Virtual & Hybrid Events, Live Events, Conferences, Tradeshows) όσο και στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών (multi CDN, live streaming, video production, digital content). Καλωσορίζουμε το 2022 με δύναμη, σιγουριά και αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων μας, έχοντας ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας τη διαρκή πρόοδο και την ανάδειξη της αξίας των πελατών μας.

Μερικά από τα μεγάλα events που ανέλαβε η ARTECNIKO το 2021: XENIA 2021, Beyond 4.0 & ΔΕΘ, 5th INTERNATIONAL HOSPITALITY FORUM, CEO INITIATIVE FORUM by Fortune Greece & Tsomokos, Qatar embasy event, Food expo virtual event, Anuga live streaming.