«’Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ» ονόμασαν τον γιό τους o πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν

«’Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ» ονόμασαν τον γιό τους o πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν
epa07555431 Prince Harry (R) and Meghan, the Duchess of Sussex pose together with their newborn son in Winsdor, Britain, 08 May 2019. It is the first child of Prince Harry and his wife Meghan. EPA/Domic Lipinski / PA EDITORIAL USE ONLY/NO SALES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αυτό είναι το πλήρες όνομα του παιδιού που γεννήθηκε την Δευτέρα και νωρίτερα σήμερα το παρουσίασαν οι γονείς του στους Βρετανούς.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν ονόμασαν τον γιό τους ‘Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησε το ζευγάρι στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν ότι ονόμασαν τον γιό τους ‘Αρτσι Χάρισον», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το πλήρες όνομα του παιδιού που γεννήθηκε την Δευτέρα και νωρίτερα σήμερα το παρουσίασαν οι γονείς του στους Βρετανούς είναι «’Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

«Σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασε στη βασίλισσα το όγδοο δισέγγονό της στον Πύργο του Ουίνδσορ», ανακοίνωσε το ζευγάρι. «Ο δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της δούκισσας ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή».