Ασημακοπούλου: Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα mail σε αποδήμους

Ασημακοπούλου: Έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων για τα mail σε αποδήμους
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Μέλος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, να μιλάει στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Επιτρoπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής - Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου, με θέμα Τεχνητή Νοημοσύνη και Υγεία στην Ελλάδα, Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024. Σάββατο 02 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΕΒΤ/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος», αναφέρει η Αρχή.

H Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την αποστολή email σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδικότερα,ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: