ΑΒ Βασιλόπουλος: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ στο e-shop – 260 νέες θέσεις εργασίας

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ στο e-shop – 260 νέες θέσεις εργασίας
Το AB Home Shop Center ήρθε για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του.

Υπάρχει ένα κατάστημα, στο οποίο όμως δεν θα βρεις πελάτες, παρά μόνο ανθρώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος να γεμίζουν «καλάθια». Πρόκειται για το ΑΒ Home Shop Center, το οποίο ήδη εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στην Αττική. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με μια επένδυση που ήδη φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται να τα ξεπεράσει, το AB Home Shop Center ήρθε για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ηλεκτρονικές αγορές, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, τεχνολογία αιχμής και χρήση «έξυπνων» εφαρμογών στη διαχείριση και λειτουργία του, οι οποίες διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων, την ταχύτερη και πιο «οικολογική» προώθηση της online παραγγελίας. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει ποικιλία 11.000 προϊόντων, μια ποικιλία που καθημερινά εμπλουτίζεται.

Η εταιρεία σημειώνει ότι οι 260 νέοι εργαζόμενοι- που αναμένεται να γίνουν 400- έχουν αναλάβει τη λειτουργία του e-shop.

Δείτε εδώ το ΑΒ Eshop.