ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς κάνει τη διαφορά;

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς κάνει τη διαφορά;
Είναι η 6η πιο αξιοθαύμαστη επιχείρηση στην Ελλάδα και στο Top 20 για 7η χρονιά!

Σε µια χρονιά γεµάτη προκλήσεις, ιδιαίτερες απαιτήσεις και αλλαγές, η διάκριση της ΑΒ Βασιλόπουλος στη λίστα µε τις πιο αξιοθαύµαστες εταιρείες της χώρας µας, έρχεται ως αποτέλεσµα της καθηµερινής εµπιστοσύνης των πελατών και των συνεργατών της. «Αυτή η διάκριση µας γεµίζει υπερηφάνεια και δύναµη. Αναγνωρίζει τον σκοπό µας, να δίνουµε τον καλύτερό µας εαυτό για να κάνουµε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Των πελατών µας, των συνεργατών µας, των εργαζοµένων µας. Αναγνωρίζει την προσπάθειά µας να ανταποκρινόµαστε άµεσα και αποτελεσµατικά στις αλλαγές, τις νέες ανάγκες και να µετατρέπουµε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες.», σηµειώνει ο Βασίλης Σταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αναλαμβάνοντας Δράση

Σε όλη τη διάρκεια της πανδηµίας, η οµάδα της ΑΒ βρέθηκε «στην πρώτη γραµµή» και ανταποκρίθηκε µε υπευθυνότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Με πράξεις φροντίδας και λύσεις, στάθηκε στο πλευρό όσων µας είχαν περισσότερο ανάγκη,  µε δωρεές ύψους σχεδόν 4 εκατ. ευρώ, προς το Εθνικό Σύστηµα Υγείας, Δήµους, φορείς και εργαζόµενους.

Εφάρµοσε ένα καλά οργανωµένο πλάνο επιχειρησιακής συνέχειας, µε άµεσες προσλήψεις, αύξηση  των σηµείων εξυπηρέτησης των online αγορών ανά την  Ελλάδα, ενώ προσέφερε και την υπηρεσία AB Collect για ηλεκτρονική παραγγελία και ασφαλή παραλαβή από το κατάστηµα.

Παράλληλα, έλαβε όλα τα απαραίτητα µέτρα για την ασφάλεια και τη στήριξη των εργαζοµένων της. «Για εµάς ο Άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο κέντρο. Οι παραπάνω από τους 15.000 εργαζοµένούς µας είναι η κινητήριος δύναµή µας και είµαστε πάντα εκεί για εκείνους. Έτσι, εφαρµόσαµε την εξ ’αποστάσεως εργασία όπου ήταν εφικτό, ενισχύοντας τις ψηφιακές µας υποδοµές, µε νέες πλατφόρµες επικοινωνίας και τηρήσαµε όλα τα απαραίτητα, αλλά και επιπλέον, µέτρα προστασίας για την ΑΒητική µας οικογένεια. Και βέβαια, επιβραβεύσαµε τις προσπάθειές τους.», λέει Βασίλης Σταύρου.

Γυρίζοντας Σελίδα

Έτσι συνεχίζει και το 2021, πιστή στο όραµά της, να προσφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό επιλογές, λύσεις και ιδέες, που έχουν επιµεληθεί προσωπικά οι άνθρωποί της µε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που εµπνέουν καθηµερινά όλους όσοι αγαπούν το φαγητό. Διατηρώντας αδιαπραγµάτευτη την ποιότητα και την ποικιλία της, χωρίς κανένα συµβιβασµό στην εξυπηρέτηση και µε αξία προσιτή σε όλους. Με δηµιουργικές συνεργασίες, µε καινοτοµία, µε διαχρονική στήριξη στον τόπο µας, µε διευρυµένο κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωµα.  «Και πάντα µε ευθύνη και σεβασµό», υπογραµµίζει ο Βασίλης Σταύρου.

Επενδύοντας στο Μέλλον

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, συµβάλλει ενεργά στην επανεκκίνηση της αγοράς, στηρίζοντας τη χώρα µε επενδύσεις, µένοντας σταθερή στο αναπτυξιακό της πλάνο. Συνεχίζει τον ψηφιακό µετασχηµατισµό της, ενισχύοντας το AB Eshop, τις ψηφιακές υπηρεσίες εντός του δικτύου καταστηµάτων της, το σχήµα πιστότητας AB Plus, τα data analytics. Επεκτείνει το εταιρικό της δίκτυο µε νέα καταστήµατα, ανακαινίσεις, νέα concepts και αναβαθµίζει περαιτέρω τις λειτουργικές και παραγωγικές της µονάδες, µε ένα δυναµικό πλάνο που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ενισχύει και το franchise δίκτυό της, υποστηρίζοντας τη νεανική επιχειρηµατικότητα και δηµιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. «Θέλουµε να προσφέρουµε τη δυνατότητα σε ανθρώπους µε όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να ενταχθούν στην ΑΒητική οικογένεια, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο Βασίλης Σταύρου.

Σταθερά στην Κορυφή

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, µε οδηγό τις αξίες της βρίσκεται σε διαρκή και ανοιχτό διάλογο µε τους πελάτες και την κοινωνία, συνολικά. Είναι µια εταιρεία που προσαρµόζεται, µαθαίνει και εστιάζει στο αύριο. Για όλους εµάς και για τις επόµενες γενιές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βασίλης Σταύρου: «Είναι χρέος µας να επιστρέφουµε την αγάπη και την εµπιστοσύνη που µας δείχνουν οι πελάτες µας, µε αδιαπραγµάτευτης ποιότητας προϊόντα και µία ασυναγώνιστη αγοραστική εµπειρία. Και θα συνεχίσουµε κάθε µέρα, όλοι µαζί, να κάνουµε τη διαφορά για όλους και τον καθέναν ξεχωριστά. Να δηµιουργούµε εµπειρίες µε το ίδιο πάθος. Να παίρνουµε πρωτοβουλίες µε την ίδια τόλµη. Και πάντα να δίνουµε λύσεις. Με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για το παρόν και το µέλλον µας. Γιατί, νοιαζόµαστε για όλα όσα νοιάζονται οι πελάτες µας, για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία.».

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.