«Αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος της Lufthansa η Ελλάδα»

«Αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος της Lufthansa η Ελλάδα»

Ο γενικός εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας αναγνωρίζει την Αθήνα ως έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της στην Ευρώπη.

«Η Ελλάδα έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος», δήλωσε σήμερα ο γενικός εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας LufthansaJens Bischof, σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, «σημειώνεται σταθερή αύξηση ταξιδιωτών από την Ελλάδα προς Ευρώπη, Αμερική και αντίστροφα, συμβάλλοντας στην αύξηση τουριστών στην Ελλάδα», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί «τη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία των Ελλήνων, λόγω των πολλών, άνετων και εξυπηρετικών ανταποκρίσεων, το εκτενές δίκτυό της και τα εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες της».

Διαβάστε ακόμη: Σε 18 διεθνή αεροδρόμια θα προβάλλεται η Αθήνα

Αναφέρθηκε εξάλλου, ότι για πρώτη φορά σημειώνεται σημαντική αύξηση των επιβατών από τη Βόρεια Αμερική, δίνοντας θετικά σημάδια για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

«Η Lufthansa επιδεικνύει τη διαρκή της υποστήριξη στην Ελλάδα και αναγνωρίζει την Αθήνα ως έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της στην Ευρώπη, για επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και αναψυχής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εμπορικός διευθυντής και πρόσθεσε πως η υποστήριξη στη χώρα αποδεικνύεται και με την προώθηση τοπικών ελληνικών προϊόντων, τόσο εν πτήσει όσο και επί εδάφους.

Διαβάστε ακόμη: Η Airbus μπαίνει στα χωράφια της Boeing 

Σε ό,τι αφορά στις επενδύσεις του γερμανικού αερομεταφορέα, τα στελέχη του σημείωσαν πως ο Όμιλος Lufthansa συνεχίζει τις επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες μέσω του εκσυγχρονισμού του στόλου του. Ήδη έχει εγκριθεί η αγορά 59 υπερσύγχρονων αεροσκαφών, μια επένδυση αξίας 14 δισ. ευρώ, η οποία και θα διασφαλίσει περίπου 13.000 θέσεις εργασίας στον γερμανικό όμιλο καθώς και χιλιάδες θέσεις εργασίας σε συνεργάτες και προμηθευτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: Παντελής Σαΐτας