Barilla Hellas: Πιστοποιητικό αειφορίας μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών της CHEP Ελλάδος

Barilla Hellas: Πιστοποιητικό αειφορίας μέσω της αξιοποίησης των υπηρεσιών της CHEP Ελλάδος
Το μοντέλο αειφόρου λειτουργίας που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια η Barilla Hellas επικυρώνεται με το Πιστοποιητικό Αειφορίας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση ενός Βιώσιμου Μοντέλου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για το έτος 2020.

Πιστοποιητικό αειφορίας για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση ενός βιώσιμου μοντέλου εφοδιαστικής αλυσίδας για το έτος 2020 απέκτησε η Barilla Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από την συμμετοχή της στο σύστημα Pooling της CHEP, η Barilla Hellas ενισχύει σημαντικά την συμβολή της στην εξοικονόμηση δασικών πόρων, στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα καθώς επίσης και των αποβλήτων. Η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης, μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι βασικός πυλώνας των δράσεων της Barilla Hellas, που αποσκοπούν στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Σημειώνεται ότι αυτή η πιστοποίηση συνεπάγεται τη διαρκή δέσμευσή της να ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με υπεύθυνο τρόπο, σε απόλυτη συνάρτηση με τον σκοπό της εταιρείας «Good for You, Good for the Planet».